Teatrul de Stat Constanța prezintă „Meciul de comedie” la Centrul „Jean Constantin”

176
Teatrul de Stat Constanța prezintă „Meciul de comedie” la Centrul „Jean Constantin” - meciul-1645021557.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 18 februarie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța își invită spectatorii la „Meciul de comedie”, spectacol interactiv de improvizație.

Întrucât clădirea Teatrului de Stat Constanța este în renovare pentru o perioadă îndelungată, spectacolul TSC este programat la Centrul Educativ Multifuncțional pentru Tineret „Jean Constantin” (fostul cinematograf Republica), din bulevardul Ferdinand nr. 56.

„Meciul de comedie”, în regia lui Dragoș Muscalu,  este un spectacol de fiecare dată diferit, bazându-se pe sugestiile spectatorilor. Ei sunt aceia care le dau idei actorilor, atât pentru subiecte, cât și pentru stilurile pe care trebuie să le abordeze, rezultând un „produs” la comandă, care solicită atât imaginația publicului, cât și creativitatea interpreților. Tot spectatorii, prin aplauzele lor, decid care dintre cele două echipe ce se înfruntă pe scenă – Real Stavrid sau AC Biban - este câștigătoarea meciului.

În distribuție: Mirela Pană, Florina Stănculeț, Andrei Cantargiu, Remus Archip, Cătălina Mihai, Florin Aioane, Ecaterina Lupu, Ștefan Mihai. Actorii sunt acompaniați live de pianistul Mădălin Nicolae Mușat, care improvizează și el o muzică adecvată poveștilor inventate de actori pornind de la un cuvânt, un nume sau o meserie. Arbitrul va fi, la reprezentația de vineri, actorul Andrei Bibire. Scenografia este creată de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Vă așteptăm cu drag la teatru! Biletele pentru această reprezentație pot fi achiziționate online, pe platforma Mystage - https://www.mystage.ro/spectacole/meciul-de-comedie-2456?af=41 – sau la casieria Centrului „Jean Constantin”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde