Spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, din nou pe scena Centrului „Jean Constantin”

220
Spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, din nou pe scena Centrului „Jean Constantin” - mariatanase3mica-1644147519.jpg
După ce, la finele anului trecut, Teatrul de Stat oferea drept cadou de sărbători constănțenilor spectacolul „Maria Tănase. O poveste”, găzduit de scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, iată că astă-seară, 6 februarie, de la ora 19:00, a fost programată o nouă reprezentație.

Un spectacol în regia și scenariul de Carmen Lidia Vidu care înfățișează o versiune despre viața celebrei cântărețe, cu aspecte ale personalităţii ei care sunt mai puţin cunoscute. Documente autentice, scrisori de arhivă, frânturi din interviurile, gândurile şi amintirile ei, analogii cu Edith Piaf sau cu Frida Kahlo, toate alcătuiesc o imagine coerentă a unei femei superbe şi puternice.

Într-o montare inedită, cu o imagistică luxuriantă, actriţa şi cântăreaţa Mirela Pană interpretează rolul Mariei Tănase, acompaniată de pianista Elena Gatcin. Multimedia - Cristina Baciu, scenografia - Lăcrămioara Dumitrașcu.

Biletele pot fi achiziționate la Centrul „Jean Constantin” din Bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul cinematograf Republica).

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6055 secunde