Nominalizat la premiile UNITER 2022, ”8Tați” - în dublă reprezentație

185
Nominalizat la premiile UNITER 2022, ”8Tați” - în dublă reprezentație - 8tatismall-1647612131.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 19 martie, și duminică, 20 martie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța a programat spectacolul „8 tați” de Tina Müller, traducerea Ciprian Marinescu, regia artistică Irisz Kovacs (nominalizată la secțiunea Debut a premiilor UNITER 2022), scenografia Theodor Niculae.

Spectacolul face parte din programul repertorial „Debut la TSC” și este o poveste care vorbește despre singurătatea dureroasă a maturizării, despre ce înseamnă o familie și moștenirea traumei de la părinții noștri. Adolescența, cu traumele ei, privită ludic, cu simțul umorului.

Reprezentațiile vor avea loc la noua Sală Studio a TSC,

În distribuția spectacolului sunt cinci dintre cei mai tineri actori ai teatrului: Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire şi Florin Aioane.

Bilete pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate la Sala Studio, din strada Ion Lahovari nr. 2A, sau online, pe platforma MyStage: https://www.mystage.ro/spectacole/8-tati-2696?af=41

Conducerea instituției atenționează publicul că reprezentațiile Teatrului de Stat Constanța se desfășoară NU la sediul obișnuit, care acum este în renovare (clădirea fostului Fantasio, de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazul), ci la noua Sală Studio, care se află foarte aproape de clădirea teatrului, la circa 50 de metri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.194 secunde