Farul primeşte vizita campioanei CFR Cluj. "Vom da totul pe teren"

211
Farul primeşte vizita campioanei CFR Cluj.

Articole de la același autor

În etapa a doua a play-off-ului Ligii I la fotbal, FCV Farul va înfrunta campioana CFR Cluj, într-o partidă programată sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

„Marinarii” vor avea o misiune extrem de dificilă, dar sunt decişi să lupte până în ultimul minut pentru un rezultat cât mai bun.

„În cele două meciuri disputate în acest sezon, CFR ne-a învins de fiecare dată, dar acum o dăm totul pe teren să câştigăm cele trei puncte. Neşansa ne-a ţinut pe loc, mai ales la meciul de acasă, când am arătat că putem pune probleme, ne-am creat ocazii, iar ei ne-au taxat la două faze. Sperăm să nu le oferim oportunitatea de a marca”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, portarul Marian Aioani.

„Aşteptăm suporterii în număr cât mai mare, cum au fost de altfel pe toată perioada sezonului, chiar şi când au fost restricţiile sanitare”, a adăugat mijlocaşul Constantin Grameni.

XXX

În acest week-end, sunt programate şi partidele etapei a 17-a a Ligii a III-a la fotbal. Farul II (antrenori Sorin Rădoi şi Stere Banoti) va juca, în deplasare, cu ultima clasată din Seria a III-a, ACSM Olteniţa. Întâlnirea este programată sâmbătă, 19 martie, de la ora 15.00, şi va fi transmisă în direct pe pagina oficială de Youtube a clubului constănţean.

Tot sâmbătă, de la ora 15.00, în Seria a III-a se vor mai disputa meciurile Recolta Gh. Doja - Înainte Modelu, Gloria Albeşti - FC Voluntari II, CS Afumaţi - SC Popeşti Leordeni şi Agricola Borcea - CSM Feteşti.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5098 secunde