Farul, învinsă de FCSB în prima partidă din play-off

143
Farul, învinsă de FCSB în prima partidă din play-off - 1-1647332485.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 0-2 (0-0), de FCSB, în prima partidă din play-off-ul Ligii I la fotbal.

După o primă repriză încheiată fără gol, dar din care nu au lipsit mari ocazii la ambele porţi, FCSB a demarat în forţă partea a doua a jocului şi, după ce Florinel Coman a trimis balonul în bară, în minutul 49, francezul Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 66, reluând în plasă balonul respins de portarul Aioani la şutul lui Tavi Popescu.

„Marinarii” ceruseră anterior penalty, în minutul 51, când portarul Ştefan Târnovanu l-a busculat în careu pe Robert Moldoveanu, însă arbitrul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue. Mai mult, Farul a rămas în 10 oameni, în minutul 78: în decurs de numai câteva secunde, francezul Damien Dussaut a încasat două cartonaşe galbene consecutive, în urma a două faulturi, după ce arbitrul lăsase avantaj la prima infracţiune.

Pe final, FCSB şi-a dublat avantajul, gol marcat de Tavi Popescu.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Boboc, Larie, Mladen, De Nooijer, Radaslavescu (min. 84, Sîrbu), Artean, Grameni (min. 67, Purece), Moldoveanu (min. 67, Ad. Petre), Betancor (min. 84, Sali), Ciobanu (min. 46, Dussaut).

După acest eşec, în clasamentul play-off-ului, Farul ocupă locul cinci, cu 24 de puncte. Lideră este CFR Cluj (41 p), urmată de FCSB (34 p) şi Universitatea Craiova (30 p).

Etapa viitoare, sâmbătă, 19 martie, de la ora 20.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, Farul va primi vizita campioanei CFR Cluj.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6011 secunde