Fotbal / Trei arbitri români, delegați de UEFA la meciuri din Europa League și Conference League

152
Fotbal / Trei arbitri români, delegați de UEFA la meciuri din Europa League și Conference League - 1-1647339654.jpg

Articole de la același autor

Trei arbitri români au fost delegați de UEFA la meciuri din cupele europene, informează Federaţia Română de Fotbal. Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs și Radu Petrescu, împreună cu brigăzile lor, vor conduce partide din Europa League și Conference League.

Joi, 17 martie, de la ora 22.00, Ovidiu Hațegan se va afla la centru la partida Lyon - FC Porto, returul optimilor Europa League. În tur, în Portugalia, francezii s-au impus cu 1-0.

Hațegan îi va avea alături pe asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial fiind italianul Fabio Maresca. Tot din Italia sunt și arbitrii VAR, Marco Di Bello și Marco Guida.

Tot joi, de la ora 19.45, la un alt joc din optimile Europa League, Steaua Roșie - Rangers, va arbitra Istvan Kovacs, ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și de Horațiu Feșnic, al patrulea oficial. Oficialii VAR sunt Christian Dingert și Harm Osmers, ambii din Germania.

În tur, Rangers s-a impus cu 3-0.

Radu Petrescu a fost delegat la partida Roma - Vitesse (1-0 în tur) din optimile Conference League, programată joi, de la ora 19.45. Din brigada „centralului” român mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0438 secunde