Farul începe aventura în play-off. Hagi: „Obiectivul este clasarea pe locul trei”

148
Farul începe aventura în play-off. Hagi: „Obiectivul este clasarea pe locul trei” - 1-1647167402.jpg

Articole de la același autor

Pentru FCV Farul, emoţiile în play-off-ul Ligii I la fotbal încep luni, 14 martie, când, de la ora 20.45, va întâlni, în deplasare, pe FSCB, într-o partidă contând pentru etapa întâi. „Marinarii” au câştigat cu 2-0 ultimul meci direct, disputat chiar la Bucureşti, în returul sezonului regulat, însă, de data aceasta, partitura va fi cu totul alta.

Managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, este conştient de faptul că, la ora actuală, echipa sa nu poate aspira la primele două locuri, astfel că obiectivul în play-off este ocuparea poziţiei a treia.

„Am demonstrat că merităm să fim în play-off, alături de cele mai bune, cele mai în formă echipe. Am crescut de la meci la meci, jucătorii au făcut o treabă foarte bună. Acum, obiectivul în play-off, după înfrângerea de la Craiova, este locul trei, cel mai accesibil. Locul doi este practic imposibil de atins. Trebuie să muncim pentru locul trei, care ne poate aduce o ieşire în Europa”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Gheorghe Hagi.

Pentru partida cu FCSB, managerul Farului nu se va putea baza pe trei jucători importanţi. Revenit după o accidentare mai veche, atacantul Gabriel Iancu a suferit, la ultimul antrenament, o întindere musculară şi a devenit din nou indisponibil, în timp ce mijlocaşul defensiv Dragoş Nedelcu nu poate evolua din cauza clauzei de transfer. Ultimul absent este Michael Omoh, atacantul nigerian fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

„Ne aşteaptă o deplasare foarte grea la FCSB, întâlnim o echipă cu jucători talentaţi, cu tehnică şi viteză, care fac foarte bine ambele faze, apărare şi atac. Noi trebuie să ne respectăm principiile, presiune şi posesie, iar important va fi jocul colectiv”, a explicat Hagi.

Iată şi rezultatele înregistrate în primele două partide ale rundei întâi din play-off: Universitatea Craiova - FC Argeş 3-0, CFR Cluj - FC Voluntari 3-1.

XXX

Farul Constanţa II (antrenori Sorin Rădoi şi Stere Banoti) a susţinut, în Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, meciul din etapa a 16-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a, contra liderului CS Afumaţi. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 1-0 (1-0), unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Ionuţ Zaina, în minutul 30.

Farul II ar fi putut restabili egalitatea în prelungirile primei reprize (min. 45+3), însă Bodişteanu a executat slab un penalty, permiţându-i portarului Irimiea să respingă balonul.

În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: Înainte Modelu - CSM Feteşti 0-2, FC Voluntari II - ACSM Olteniţa 8-0, SC Popeşti Leordeni - Agricola Borcea 5-0, Recolta Gh. Doja - Gloria Albeşti 2-0.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5082 secunde