Avanpremieră suplimentată la Teatrul ”Căluțul de mare”

218
Avanpremieră suplimentată la Teatrul ”Căluțul de mare” - clipboard01-1649081367.jpg

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, prezintă în avanpremieră sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 10.30 spectacolul „Dorothy în lumea lui Oz”, o adaptare după romanul autorului L. Frank Baum. Întrucât biletele la această reprezentație s-au epuizat, conducerea a decis suplimentarea cu încă un spectacol, de la ora 12.

Premiera va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 10.30.

Spectacolul cu păpuși și actori este dedicat copiilor, începând cu vârsta de 3 ani. Regia artistică și scenariul sunt realizate de regizoarea # Petronela Purima Tănase, iar scenografia spectacolului îi aparține lui Vlad Tănase. Muzica a fost compusă de Vlad Crețu, iar Alice Safta semnează coregrafia spectacolului. Light design-ul a fost realizat de Aurel Palade.

Piesa prezintă o poveste emoționantă despre copilărie, iubire, prietenie și curaj. Micuța Dorothy nu este un personaj, este un simbol iar lumea fantastică a lui Oz există, cu siguranță, în sufletul fiecăruia dintre noi. Nucleul spectacolului este construit pe ideea de dragoste și încredere, de atașament față de familie, față de adevăr, principii deosebit de relevante pentru copii, mai ales.

Alături de Dorothy, micuții spectatori vor face cunoștință cu Mătușica și Unchiul lui Dorothy, cu cele două vrăjitoare Vrăjitoarea Bună de la Miazăzi și Vrăjitoarea Rea de la Miazănoapte, cu Sperietoarea, care nu are minte, cu Leuțul cel fricos dar și cu Soldățelul de tinichea, cel care este în căutarea unei inimi dar și cu multe alte personaje cum ar fi: Regele Șobolan, Regina Maimuță înaripată, Omida uriașă, Buburuza uriașă, Melcul uriaș....

În distribuție, copiii îi vor întâlni pe: Denisa Iova, Clara Ghiuvelechian, Ion Ciolan, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Andrei Stroescu, Daniel Minciună și Claudia Brădescu.

Vocea Vrăjitorului din Oz îi aparține maestrului Lică Gherghilescu.

Spectatorii, și cei mici și cei mari, sunt așteptați la un spectacol extraordinar, bazat pe o poveste ale cărei pilde sunt mereu actuale, având un mesaj foarte clar: „Dorințele se îndeplinesc și în realitate!”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8247 secunde