Stagiunea Teatrului „Oleg Danovski” se deschide cu un concert simfonic

284
Stagiunea Teatrului „Oleg Danovski” se deschide cu un concert simfonic - concertsimfonic41-1663764996.jpg

Articole de la același autor

Primele evenimente culturale din Stagiunea 2022-2023 a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se vor petrece chiar începând de vineri, 23 septembrie 2022, când, de la ora 19:00, în Sala Teatrului va avea loc un concert simfonic. La pupitrul dirijoral al orchestrei Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va afla dirijorul Susan Baley Robinson (SUA). În program: Beethoven – Uvertura „Egmont”; Wagner – Preludiu și moartea Isoldei din „Tristan și Isolda”; Smetana – Vltava; Dvorak – Simfonia nr. 9 în mi minor „Din Lumea Nouă”.

Duminică, 25 septembrie 2022, tot de la ora 19:00, în Sala Teatrului, iubitorii de balet se vor delecta cu spectacolul „Don Quijote”, în coregrafia semnată de Mihai Babușka – adaptare după M. Petipa. Scenografia: Adriana Urmuzescu. Asistent coregrafie: Monica Cherecheș.

Soliști: Ami Ionoue, Tomonori Sekiguchi, Adrian Mihaiu, Mihai Pâslaru, Cătălina Iliescu, Yuria Soeta, Bogdan Bîrsănescu, Luna Muramatsu, Mayura Takase, Mayu Takahashi, Ștefan Răuț, Keito Shimomura, împreună cu ansamblul de balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului începând cu data de 20 septembrie 2022 și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6151 secunde