Doar câteva ore până la relansarea noului ”Avatar: Calea apei”

166
Doar câteva ore până la relansarea noului ”Avatar: Calea apei” - avavavvajpgfile626aadea682fc-1663763793.jpg

Articole de la același autor

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” invită constănțenii joi, 22 septembrie, de la ora 20:00 să participe la relansarea „Avatar”, filmul căruia criticii i-au lipit rapid eticheta de “game-changer”, filmul care a schimbat nu doar regulile jocului, ci jocul cu totul.

A rămas blockbuster-ul cu cele mai mari încasări din istoria filmului, depășind suma de 2,8 miliarde de dolari. Noul “Avatar: Calea apei” reprezintă cel mai mare risc pe care și-l asumă James Cameron, un regizor cu o carieră de peste 4 decenii. Cameron a lansat pe marile ecrane filme grele, filme reper, filme care au intrat în istorie, cum ar fi Titanic, Alien sau Terminator.

Dar a fost nevoie de 13 ani pentru a aduce pe ecrane partea a doua a poveștii planetei Pandora și a locuitorilor săi cu pielea la fel de albastră ca cerul.

Cameron a declarat: ”A trebuit să mă gândesc mult și bine dacă vreau cu adevărat să fac această continuare a celui mai mare succes din istoria cinematografului. Presiunea era uriașă. Și la fel erau și așteptările. Le-am spus producătorilor: bine, o fac, dar nu vreau să fac doar un film, vreau să spun o poveste mare”.

Cu o distribuție incredibilă din care fac parte Sigourney Weaver (într-un rol complet neașteptat, în care probabil că nici nu o veți recunoaște), Kate Winslet, Sam Worthington și Zoe Saldana, bineînțeles, cu 13 ani de pregătire și de testare a răbdării fanilor și cu James Cameron la cârmă, “Avatar: Calea apei” se anunță a fi, la fel ca și primul film, un deschizător de drumuri, inimi și perspective vizuale nemaivăzute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.443 secunde