Nouă evenimente în ultimele două zile de Festival SUNSCREEN

447
Nouă evenimente în ultimele două zile de Festival SUNSCREEN - fondnouaevenimente-1662743219.jpg

Articole de la același autor

Bucurându-se de o toamnă caldă, cu temperaturi blânde la orele serii, constănțenii au parte week-end-ul acesta de un eveniment care pare să le prelungească starea de vacanță estivală, în ciuda faptului că școala a început, iar turiștii s-au rărit de-a binelea.

Prima ediție a Festivalului SUNSCREEN Film & Arts, organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, finanţat de Primăria Municipiului Constanţa şi în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanța și Centrul Cultural „Teodor Burada”, a suscitat interesul unui numeros public în toate cele cinci locații în care este programat: Centrul „Jean Constantin”, sala Studio a Teatrului de Stat, Piața Ovidiu, Teatrul de vară Soveja și plaja Reyna.

Sâmbătă, 10 septembrie, la Centrul „Jean Constantin”, de la ora 18:30, la proiecția filmului „Nimic despre dragoste” (regia Florin Piersic Jr.) vor participa actorii Paul Ipate și Cătălina Grama.

În piața Ovidiu, de la ora 20,30, actorul Darko Perić, cunoscut în toată lumea pentru rolul Helsinki din serialul „La Casa de Papel”, va fi prezent la proiecția scurtmetrajului „Patria” (r. Alejandro Lobo), în care Perić joacă rolul principal. Acesta va sta de vorbă cu spectatorii înainte și după film.

De la ora 21:00, în același loc, actorii Șerban Pavlu, Nicodim Ungureanu, Liliana Ghița, Sergiu Costache, Andreea Mateiu și producătoarea Cristina Dobrițoiu participă la proiecția comediei „Nunți, botezuri, înmormântări” (r. Alexander Lustig).

Compozitoarea Simona Strungaru, soprana Mihaela Maxim, baritonul Cătălin Petrescu și basul Iustinian Zetea vor cânta alături de 27 de artiști constănțeni la Teatrul de Vară Soveja, în cadrul uimitorului cine-concert Nosferatu, iar actrița Mălina Manovici e așteptată la proiecția filmului „Balaur” (20:30, Sala Studio a Teatrului de Stat).

Pe plaja Reyna, de la ora 20,30, va avea loc proiecția filmului „Elvis” (SUA, 2022) cu Tom Hanks și Austin Butler, care urmărește povestea celebrului star rock’n’roll Elvis Presley văzut prin ochii controversatului său manager, colonelul Tom Parker.

În ultima zi a festivalului, duminică, 11 septembrie, la Centrul „Jean Constantin”, de la ora 18,30, actorii Emilia Popescu, Ana Idricău, Șerban Pavlu, regizorul Emanuel Pârvu și producătoarea Miruna Berescu participă la proiecția filmului „Marocco”.

La Teatrul de Vară Soveja, de la ora 19:30, legendara Corina Chiriac va susține un recital.

Festivalul se încheie cu o întâlnire foarte așteptată de public: entertainer-ul Mircea Bravo vine în Piața Ovidiu, de la ora 20:30, pentru proiecția în avanpremieră a primului său film „Mirciulică”. I se alătură regizorul Cristian Ilișuan, dar și protagoniștii Lenuța Moldovan (Bunica din Chinteni), Cătălin Herlo, Adrian Cucu sau Ramona Doleanu.

Programul complet Sunscreen Film & Arts Festival, care include și o mulțime de filme internaționale, poate fi consultat pe site-ul festivalului - https://sunscreenfestival.ro/.

Biletele se pot cumpăra online (https://sunscreen.eventbook.ro/) sau fizic, de la Info Point City Park Mall (bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C) și Centrul „Jean Constantin”, dar vor fi disponibile și înaintea de începerea fiecărui eveniment, în cinematografele și sălile de concert. Intrarea la filmele din Piața Ovidiu și de pe Plaja Reyna este gratuită.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4065 secunde