Ofertă generoasă de spectacole în acest weekend, pe scenele celor trei teatre

961
Ofertă generoasă de spectacole în acest weekend, pe scenele celor trei teatre - fondspectacoleweekend-1666978661.jpg

Articole de la același autor

Începând cu acest weekend, Teatrul de Stat din Constanța intră în agenda de spectacole a publicului de la malul mării. De fapt, a intrat încă de miercuri, 27 octombrie, când, la Sala Studio, a avut loc premiera unui spectacol excelent, „Seaside Stories” (asupra căruia vom reveni), în regia lui Radu Afrim (chiar este genial) și care trebuie trecut în agenda lunii noiembrie, când va fi reluat (11 și 12 noiembrie).

Până atunci, duminică, 30 octombrie, de la ora 19, la Sala Studio, pe str. Ion Lahovari 2A, dacă sunteți curioși să vedeți o altă latură a Mariei Tănase, sunteți invitați la spectacolul „Maria Tănase. O poveste”. O producție a Teatrului de Stat Constanța, într-o montare inedită, cu o imagistică luxuriantă, în care actriţa şi cântăreaţa Mirela Pană interpretează rolul Mariei Tănase, acompaniată de pianista Elena Gatcin.

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” este programat sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 19:00, spectacolul de balet „Romeo și Julieta” de S. Prokofiev, pe libret după A. Piotrovski, S. Prokofiev, S. Radlov, L. Lavroski, după tragedia omonimă de W. Shakespeare. Soliști: Cătălina Iliescu, Bogdan Bîrsănescu, Adrian Mihaiu, Mihai Pîslaru, Victoria Creț Debut, Keito Shimomura, Tomonori Sekiguchi, Carlos Alvarado Debut, Daia Kashiwaba, Yuria Soeta, Hana Okudaira Debut, Mayura Takase, Luna Muramatsu, Ami Inoue ș.a.

Duminică, 30 octombrie, de la ora 19:00, în sala Teatrului, are loc concertul simfonic „Concert Baroc-Clasic”, solist și conducerea muzicală: Sebastian Tegzeșiu. În program: Barber – Adagio pentru orchestra de coarde; Mozart – Concertul nr. 2 pentru vioară și orchestră în Re major, KV 211; Corelli – Concerto grosso op. 6, nr. 8; Geminiani – Concerto grosso, op.5, nr.12 în re minor „La Follia”.

De asemenea, vă reamintim că au fost puse în vânzare biletele la Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului, care debutează vineri, 4 noiembrie.

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” a fost programat duminică, 30 octombrie, de la ora 10,30 spectacolul „Rățușca cea urâtă”, după H.Ch. Andersen, în regia și scenariul lui Valentin Dobrescu. Ca urmare a solicitărilor numeroase, conducerea teatrului a decis suplimentarea cu încă un spectacol, de la ora 12.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3907 secunde