Premii consistente la Festivalul "Delfinul de aur"

218
Premii consistente  la Festivalul

Articole de la același autor

În timp ce la Casa de Cultură din Constanța se fac pregătiri pentru o nouă ediție a Festivalului "Mamaia Copiilor", la Năvodari, în acest week-end, a debutat cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Interpretare "Delfinul de Aur". Organizatorii au precizat că în caz de vreme nefavorabilă festivalul se va desfășura la Casa de Cultură "Pontus Euxinus".

Evenimentul a început vineri, 4 iulie, la Teatrul de vară "Laurențiu Duță" din Tabăra Năvodari, iar gala festivalului este programată sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 20.

La această ediție a festivalului de interpretare participă 62 de interpreți români și străini din 20 de localități din România, Turcia, Bulgaria, Rusia, Ucraina și Italia. Ilustrația coregrafică pentru cele 51 de piese din concurs a fost realizată de trei ansambluri coregrafice. Festivalul este prezentat de Alexandra Velniciuc.

Premiile acordate vor consta în trei trofee: de platină, de aur și de argint, valoarea premiilor depășind suma de 24.000 lei.

În recital vor evolua deținătorii trofeelor de la ediția a XI-a 2013, respectiv Elena Beatrice Hasna, Antonia Tohatan și Alexandru Antonius Cristea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6079 secunde