Preșcolarii din Cumpăna declanșează bătălia cu microbii

105
Preșcolarii din Cumpăna declanșează bătălia cu microbii - kiddoctor-1432735903.jpg

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, împreună cu Grădinițele "Florilor" și "Sfânta Maria" vă invită să petreceți câteva ore în lumea "Micilor sanitari", joi, 28 mai 2015, începând cu ora 10.00. Activitatea se va desfășura în sala de spectacole a Căminului cultural din localitate.

La faza locală a concursului "Micii sanitari" vor participa 4 grupe de preșcolari, două de la Grădinița "Florilor" și două de la Grădinița "Sf. Maria", care se vor întrece pentru a ne arăta cât de sănătos pot crește câștigând bătălia cu microbii.


Un grup de 10 copii de la Grădinița "Florilor" vor asigura un mic moment artistic, acesta fiind completat de multe alte surprize pregătite pentru cei mici, care vor avea ca invitat special mascota GSK – Bulgăraș, care va face fotografii alături de copii și le va oferi cadouri surpriză. Totodată, doamna dr. Șachir Revide, medic stomatolog la Liceul "Lucian Blaga" din Constanța, le va face copiilor o demonstrație corectă a periajului dentar și le va împărtăși copiilor secretele unei igiene orale corecte.

Juriul va avea în componență următorii invitați: dna primar Mariana Gâju, dna Irinela Nicolae, inspector pentru educație timpurie - Inspectoratul Școlar al județului Constanța, dl. Ionel Miu – președintele Comitetului de Cruce Roșie, filiala Constanța, dl. George Gheordunescu – Comisariatul pentru Societatea Civilă și dna dr. Lizuca Grigore - medic școlar.


Câștigătorii fazei locale de la Cumpăna vor merge în data de 5 iunie 2015 la faza județeană ce se va desfășura la Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1178 secunde