Câștigătorii campaniei de colectare a deșeurilor, desemnați la Primăria Cumpăna

138
Câștigătorii campaniei de colectare a deșeurilor, desemnați la Primăria Cumpăna - castigatoriicumpana-1431345465.jpg

Articole de la același autor

În urma tragerii la sorți ce a avut loc, ieri, la Primăria Cumpăna, au fost desemnați câștigătorii premiilor oferite de Asociația RoRec. Astfel, au plecat acasă cu câte un produs electrocasnic: Alexandra Caramihal (blender vertical), Marian Dobrescu (mașina de găurit), Valerica Drăghici (cafetiera), Leonard Mocanu (polizor unghiular), Andreea Țapu (fier de călcat).


Premiile vin ca urmare a acțiunii organizate de reprezentanții Primăriei Cumpăna, sâmbătă și duminică, când a avut loc o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice, premiile fiind oferite de Asociția RoRec.


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, fiecare deponent a primit cupoane valorice pentru aparatele electrice mari întregi (combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe și vase, uscător de haine, aparate de aer condiționat). Totodată, pentru orice alt aparat electric predat cum ar fi, cafetieră, fier de călcat, aspirator, monitor, calculator, mixer, televizor, radio, scule electrice, fiecare deponent a participat la tombola cu premii oferite ieri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3938 secunde