Iohannis cere CSM stenograma ședinței în care a fost intervievat Horodniceanu

100
Iohannis cere CSM stenograma ședinței în care a fost intervievat Horodniceanu - iohanniscere-1431345737.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis solicită CSM, spre consultare, stenograma ședinței în care Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-șef al DIICOT, a fost intervievat și documentele avute în vedere la adoptarea hotărârii prin care a fost avizată această propunere.

"În vederea exercitării prerogativelor de numire în funcție a procurorului-șef al DIICOT, prevăzute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, președintele României a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, spre consultare, stenograma ședinței Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 04 mai 2015, ședința în care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justiției, precum și documentele care au fost avute în vedere la adoptarea Hotărârii nr. 192/04.05.2015 a Secției pentru procurori, prin care a fost avizată această propunere", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Potrivit sursei citate, prin adresa din 5 mai, ministrul Justiției, Robert Marius Cazanciuc, a înaintat președintelui Klaus Iohannis propunerea de numire în funcția de procuror-șef al DIICOT a procurorului Daniel-Constantin Horodniceanu, însoțită de avizul CSM.

În urma audierii și a analizei proiectului de management depus, Secția pentru procurori a CSM a emis aviz favorabil pentru candidatul propus — Daniel Constantin Horodniceanu, procuror-șef al DIICOT — Serviciul Teritorial Iași. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4184 secunde