Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Iohannis și liderii partidelor

103
Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Iohannis și liderii partidelor - cesaintamplat-1430917433.jpg

Articole de la același autor

Liderii partidelor politice au semnat, ieri, la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, o inițiativă legislativă parlamentară de modificare și completare a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, anunță printr-un comunicat de presă remis redacției, Administrația Prezidențială.

"Proiectul convenit astăzi urmărește să ofere garanții suplimentare pentru protejarea datelor personale și a dreptului la viața privată și să aducă o serie de clarificări pentru a elimina riscurile de abuz. Astfel, accesarea datelor cu caracter personal poate fi realizată doar într-un cadru precis delimitat de către instanța de judecată sau numai cu autorizarea prealabilă a judecătorului. Acest principiu a fost cerut și de reprezentanți ai societății civile și împărtășit de toți actorii implicați", se arată în comunicatul Președinției.

Sursa citată precizează că președintele Iohannis și-a exprimat speranța că acest proiect, care este rezultatul unui efort comun, va fi aprobat de Parlament și a subliniat că într-o societate democratică securitatea, respectarea legii și libertatea trebuie puse în acord. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7571 secunde