Preșcolarii s-au pregătit să dovedească cine sunt "Micii sanitari"

222
1
Preșcolarii s-au pregătit să dovedească cine sunt

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța, împreună cu Crucea Roșie - filiala Constanța și Grădinițele cu program prelungit nr. 44 și 33, organizează Proiectul educațional "Micii sanitari", aflat la a X-a ediție.

Evenimentul va avea loc, mâine, de la ora 10, la Grădinița nr. 44, iar miercuri, 27 mai, la Grădinița nr. 33, tot de la ora 10.

La proiect, s-au înscris 16 grădinițe constănțene.

Prin acest concurs, organizatorii urmăresc din partea micuților participanți să aplice reguli de igienă personală și colectivă, să utilizeze un limbaj de specialitate, adecvat în susținerea răspunsurilor și nu în ultimul rând să identifice cele mai potrivite metode în acordarea primului ajutor, în situații variate.

Din juriu, vor face parte Carmen Lungu - director Crucea Roșie, Mihaela Burlacu - scriitor și reprezentant CJC Constanța. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5671 secunde