Prima ediție a Galei Olimpicilor Callatieni

465
3
Prima ediție a Galei Olimpicilor Callatieni - primaeditieagalei-1466180246.jpg

Articole de la același autor

În sala de festivități a Liceului Teoretic "Callatis" Mangalia, s-a desfășurat prima ediție a Galei Olimpicilor Callatieni, în organizarea conducerii liceului și a asociației de părinți. 


Gala a debutat cu premierea olimpicilor naționali care au făcut cinste acestei instituții de învățământ: Maria Popescu, din clasa a X-a A, coordonată de prof. Livia Costache, prima mențiune la Olimpiada Națională de Limba Română; Bianca Maria Petrea, din clasa a XII-a D, instruită de prof. Silvia Cuseac, mențiune la Olimpiada Națională de Istorie; Anca Ilicea, din clasa a X-a A, pregătită prof. Gabriela Popa, mențiune la Olimpiada Națională de Informatică. 


Gala a continuat cu aprecierea zecilor de elevi din gimnaziu și liceu care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele județene, dar și a celor 32 de elevi din ciclul primar care au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute la etapa județeană a concursurilor de matematică, respectiv limba și literatura română. 


Într-un cadru festiv, trei cadre didactice au primit aprecierea și mulțumirea pentru întreaga activitate dedicată școlii și elevilor: prof. înv. primar Olga Bulboacă, prof. Ecaterina Rădulescu, prof. Marin Căuti. 


"Gala Olimpicilor Callatieni reprezintă o nouă inițiativă a Liceului Teoretic «Callatis» cu care ne mândrim. Elevi, dascăli, părini am colaborat împreună, fiecare contribuind cu muncă, dăruire, talent, ambiie, perseverenă. Felicitări, tuturor!", a declarat prof. Luminița Pătrînoiu, directorul liceului.


Comentează știrea

Elena
18 iunie 2016
5 pe scena

5 medaliati pe scena dar in articol apar mentionati 3.

george
18 iunie 2016
felicitari

felicitari

feizi
18 iunie 2016
super

erau 6 olimpici nationali nu 5 ca in poza defapt

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premiul I pentru Liceul "Callatis"
Pagina a fost generata in 0.4725 secunde