Premiul I pentru Liceul "Callatis"

290
Premiul I pentru Liceul

Articole de la același autor

26 de echipe s-au întrecut recent pe scena Palatului Copiilor din Constanța, cu prilejul celei de-a doua ediții a concursului dedicat majoretelor și gimnasticii aerobice din cadrul proiectului "Invitație la sănătate" și organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, Universitatea "Ovidius" din Constanța și Direcția Județeană de Tineret și Sport Constanța.


Elevii Liceului Teoretic "Callatis", prezenți cu echipa de majorete, formată din 13 elevi talentați din ciclul gimnazial, a obținut premiul I. Trofeul asigură calificarea echipei la faza regională a concursului.


Coordonatorul proiectului, prof. psiholog Carmen Faliboga, afirma că "dansul combină în modul cel mai frumos și emoționant mișcarea cu muzica, cu arta, cu comunicarea, aducând bună dispoziție și sănătate. Dansul joacă rol de artă, de educație, de terapie. În zilele noastre se cunoaște că una dintre cele mai bune metode de descărcare emoțională, de eliminare a stresului, dar și de comunicare este dansul". Alături prof. Faliboga s-a aflat eleva Ioana Iacob, din clasa a X-a A, în calitate de coregraf al echipei de majorete.


"Prin proiectele școlare și extrașcolare dedicate educației pentru sănătate implementate în școală, ne asumăm rolul de formatori și facilitatori ai dezvoltării armonioase a copiilor și adolescenților, a stării lor de bine și a unei calități superioare a vieții", declara prof. Luminița Pătrînoiu, director liceului premiant.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde