Principesa Margareta sărbătorește astăzi împlinirea vârstei de 67 ani

224
Principesa Margareta sărbătorește astăzi împlinirea vârstei de 67 ani - principesamargareta-1459005850.jpg

Articole recomandate

Principesa Margareta, Custodele Coroanei, sărbătorește, sâmbătă, la Castelul Peleș, împlinirea a 67 de ani. Odată cu aniversarea sa, se împlinesc și 135 de ani de la proclamarea Regatului României.

Principesa se va întâlni, sâmbătă după-amiază, cu premierul Dacian Cioloș, va decora mai multe personalități și va asista la un concert, conform programului stabilit de Casa Regală.

Întâlnirea cu premierul și soția sa, Valerie Cioloș, precum și cu vicepremierul Vasile Dâncu și soția sa, va avea loc la ora 16.45. Înainte, Custodele Coroanei va decora mai multe personalități, precum Mircea Cărtărescu, dar și pe Mitropolitul Teofan sau ministrul Educației, Adrian Curaj, transmite romanialibera.ro.



Sărbătorirea de sâmbătă de la Castelul Regal va continua cu un concert susținut de Camerata Regală, ce începe la 17:00, dedicat celei de-a 135-a aniversări a Proclamării Regatului României și zilei de naștere a Principesei Margareta, Custodele Coroanei. Solista concertului va fi mezzosoprana Alexandra Hordoan, iar repertoriul include fragmente din creații clasice faimoase de Mozart, Pucini, Bizet și Holst.

După concert, de la ora 18:00, Principesa Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, se vor întâlni cu invitații în cadrul unei recepții, în Salonul Italian și în Salonul Maur.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4325 secunde