Profesori, fiți pe fază! Ce se punctează la gradația de merit

853
Profesori, fiți pe fază! Ce se punctează la gradația de merit - profesori-1484059818.jpg

Articole de la același autor

Urmare a numeroaselor solicitări primite din partea cadrelor didactice, precum și suprapunerea calendarului inițial de înscriere cu perioada vacanței pascale, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a decis prelungirea perioadei de înscriere în grupurile de lucru care vor elabora programele școlare pentru învățământul gimnazial.
 
Implicit, a fost modificat și calendarul aferent procedurii de selecție a profesorilor interesați să participe în aceste grupuri de lucru.
Prin urmare, noul termen-limită pentru înregistrarea aplicațiilor pe platforma MONMedu este duminică, 15 mai, inclusiv. Evaluarea portofoliilor profesionale și a proiectelor inovative de programă școlară va avea loc în perioada 16-27 mai, în timp ce anunțarea componenței grupurilor de lucru va avea loc pe 30 mai. Profesorii selectați vor desfășura activitățile de proiectare a programelor școlare pentru gimnaziu. 


Precizăm că participarea la elaborarea programelor școlare va fi recunoscută în evaluarea dosarului pentru obținerea gradației de merit, calitatea de membru în grupurile de lucru la programele școlare bene-ficiind de o pondere de minimum 20% din punctajul total. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4882 secunde