Proiect eTwinning în Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”

26173
Proiect eTwinning în Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” - proiect-fortele-navale-1715086416.jpg

Articole de la același autor

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” s-a alăturat proiectului eTwinning „National Night of Classical High Schools 2024”. Acest proiect a fost creat în anul 2014 de profesorul Rocco Schembra, profesor de latină și greacă, cercetător în filologie clasică la Universitatea din Torino. De-a lungul celor zece ediții proiectul a câștigat tot mai multă popularitate, în acest an participând 350 de școli din Italia și alte 14 școli din Australia, Croația, Germania, Grecia, Franța, România, Slovenia, Spania și Turcia.


“Proiectul eTwinning se caracterizează prin faptul că activitățile din cadrul acestuia se desfășoară în același timp on-site (în toate școlile participante) urmate de o întâlnire online. Activitățile susținute în cadrul acestui proiect prin piese de teatru clasic, poezii, cântece, prezentări de fragmente de istorie, reprezentări ale artei populare, obiceiuri culinare din gastronomia Romei antice, reamintesc faptul că în secolul în care Inteligența Artificială înlocuiește omul în toate domeniile, arta clasică manifestată prin creativitatea elevilor va continua să reprezinte frumosul în viața de zi cu zi”, au transmis reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari „Amiral Ion Murgescu”.
 
Activitățile din proiect au fost coordonate de profesoarele Irina Pavel, Dana Asofie și Nicoleta Florea.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde