Proiect inedit. Elevii de la Colegiul de Artă și-au reamenajat singuri sala de clasă

463
Proiect inedit. Elevii de la Colegiul de Artă și-au reamenajat singuri sala de clasă - proiectinedit-1547744674.jpg

Articole de la același autor

Elevii clasei a XI-a B, de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța, și-au înfrumusețat și reamenajat singuri sala de clasă, astfel încât să învețe într-un ambient mai prietenos, mai relaxant și mai... colorat. Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului "Intervenție de artă murală în spațiul interior".

Inițiatorii proiectului, profesorii de specialitate Anca Apostolache și Georgian Apostolache, și profesorul diriginte Angela Doicescu, i-au încurajat pe elevi să se implice în reamenajarea spațiului în care își desfășoară orele de curs.

În numai două zile, elevii și-au transpus schițele la scară pentru realizarea lucrărilor decorative, lucrând în echipă și înțelegând necesitatea implicării în proiecte comune. Din echipa de proiect, pe lângă profesorii coordonatori au făcut parte elevii Maria Alexandru, Emel Ali, Hakan Ali, Eduard Armeanu-Rosin, Lidia Badea, Alin Bădan, Andreea Căpușan, Sabina Florescu, Andreea Haralambie, Liviu Ilie, Sorana Inoveanu, Ioana Ionescu, Cătălina Jearnea, Gabriel Lepădatu, Mădălina Panait, Ioana Rusu, Irina Sava, Ștefania Toderașc, Crina Tudose, Manuela Țibrea.

Aceștia vor fi implicați, de către profesorii lor de specialitate, și în alte proiecte de reamenajare a spațiilor din cadrul Colegiului Național de Arte "Regina Maria". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3345 secunde