Proiectul liceenilor năvodăreni, răsplătit cu mențiune la Concursul Național Lider European

124
Proiectul liceenilor năvodăreni, răsplătit cu mențiune la Concursul Național Lider European - xlazaredeleanu-1669388314.jpg

Articole de la același autor

Certificat în luna mai a acestui an ca Școală Ambasador a Parlamentului European, zilele acestea, Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu" Năvodari a obținut Mențiune, cu un scor de 98 de puncte, în urma participării la Concursul Național Lider European organizat pentru licee, de către Reprezentanța Comisiei Europene din România.

Lider European este un concurs de proiecte ce aduce o schimbare în comunitatea locală din care fac parte candidații.

Proiectul depus de echipa formată din cei patru ambasadori juniori: Marius-Ionuț Mocanu, Irina-Denisa Cojocea, Elena Cozma si Maria Bianca Turiță și coordonată de director adj. prof. Gabriela Ciolpan, propune amenajarea unei curți interioare a instituției și transformarea ei în spațiu exterior de învățare. Elevii edeleni au creat machete și au realizat un tur virtual al spațiului proiectat de ei.

Obiectivele proiectului lor sunt: stimularea colaborării și a cooperării între elevi, promovarea stării de bine, învățarea activă centrată pe elev, toate acestea încadrându-se și în tema anului 2022, propusă de Comisia Europeană - New European Bauhaus.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3296 secunde