Provocare către elevi: "Cărțile poștale îți arată lumea!"

205
Provocare către elevi:

Articole de la același autor

Elevii sunt provocați de către Poșta Română la o competiție inedită. Este vorba despre concursul "Cărțile poștale îți arată lumea", care presupune colecționarea a cât mai multor cărți poștale de către elevi. 


Astfel, din 27 ianuarie și până pe 13 septembrie 2020, copiii cu vârste cuprinse între șase și 18 ani, au șansa să strângă cât mai multe cărți poștale și, la final, să câștige un laptop. Obiectivul acestei competiții este acela de a stimula tinerii în a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondența clasică și de a-i ajuta pe aceștia să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărțile poștale.


Marele premiu va consta într-un laptop. De asemenea, vor fi acordate patru premii, câte unul pentru fiecare secțiune, constând într-un sejur de cinci nopți în spațiile de cazare ale Poștei Române, pentru un copil însoțit de părinți.


Formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la următoarea adresă: Oficiul Poștal Brasov 1, Căsuța poștală 100, până în data de 23 septembrie 2020 (data limită a poștei).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8297 secunde