"Punguța cu doi bani", în triplă reprezentație

136

Articole de la același autor

După ce, săptămâna trecută, la Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare" s-a jucat în triplă reprezentație "Cenușăreasa", de data aceasta, a venit rândul spectacolului "Punguța cu doi bani", dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, în regia și scenariul apar-ținând lui Cristian Mitescu. 


Prima reprezentație va fi miercuri, 21 ianuarie, de la ora 10, urmată joi, 22 ianuarie, de la ora 10,30, de cea de-a doua, iar duminică, 25 ianuarie, sunt prevăzute două spectacole, de la ora 11, respectiv, ora 12,30. 


"Punguța cu doi bani" este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă binecunoscutul proverb "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face". O poveste tradițională și un joc actoricesc de excepție sunt îmbinate cu muzica special concepută pentru firul acțiunii și jocul păpușilor mânuite cu dexteritate de cei patru protagoniști. Coregrafia și scenariul îi invită pe cei mici la o poveste extra-ordinară. Finalul poveștii? Ropote de aplauze, râsete și bună dispoziție! Iar copiii au înțeles morala!


Prețul unui bilet este de 10 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  la Harlequin
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert de jazz cu Mădălina și Alex
Joi, 08 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Proconsul revine la Constanța
Pagina a fost generata in 1.4832 secunde