Radu Beligan împlinește 97 de ani: Actorul joacă astăzi cea de-a 300-a reprezentație a spectacolului "Egoistul"

138
2
Radu Beligan împlinește 97 de ani: Actorul joacă astăzi cea de-a 300-a reprezentație a spectacolului

Articole recomandate

Radu Beligan împlinește astăzi 97 de ani dar vrea să fie alături de publicul său, la fel cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere.

Vorbim de maestrul Radu Beligan, cel care va juca astăzi în cea de-a 300-a reprezentație a spectacolului "Egoistul", jucat de 11 ani cu sala plină.

Beligan va juca în cea de-a 300-a reprezentație a spectacolului "Egoistul". În acest spectacol, Radu Beligan se regăsește și în calitate de interpret, dar și de regizor. "Egoistul" este ultima piesă a dramaturgului Jean Anouilh.

A devenit de fapt o tradiție ca Radu Beligan să fie pe scenă înm fața admiratorilor săi tocmai de ziua sa. Și anul trecut, dar și în 2013, cunoscutul actor a jucat de ziua sa în spectacolul "Lecția de violoncel".

În februarie 2014, Radu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalități din lume din domeniul divertismentului, alături de Robert De Niro, Martin Scorsese, sau Clint Eastwood.

Comentează știrea

institutia anti trafic de femei
14 decembrie 2015
adevar

In UE evitati orce contact cu romani

institutia anti trafic de femei
14 decembrie 2015
adevar

UE evitati turismul si tratamentul in strainatate pe teritoriu Constanta si Calarasi din cauza traficul de femei.In UE evitati orce contact cu romani

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8323 secunde