„Răţuşca cea urâtă” şi „Scufiţa Roşie” vin să încânte, din nou, copiii, la teatru

176
„Răţuşca cea urâtă” şi „Scufiţa Roşie” vin să încânte, din nou, copiii, la teatru - spectacolecopii-1636743060.jpg
În acest weekend, sunteţi aşteptaţi la mai multe spectacole, special concepute pentru cei mici. Astfel, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 12.00, puteţi merge împreună cu micuţii voştri la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, la spectacolul „Poveste cu Scufiţa Roşie”.

Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu, iar muzica a fost compusă de Radu Alin Macovei Moraru.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Brădescu, Ion Ciolan.

Duminică, 14 noiembrie, în schimb, de la ora 10.00, teatrul vă invită la două evenimente dedicate Zilei Dobrogei. Primul se referă la „Balarul înaripat şi zeul Poseidon”, o adaptare și dramatizare după una din legendele care face parte din antologia de legende și mituri din spațiul dobrogean „Poveștile Mării Negre”, aparținând scriitorului Cristian Cealera. Apoi, de la ora 10.30 va avea loc spectacolul „Răţuşca cea urâtă”, în care micuții vor descoperi povestea micului bobocel de lebădă, clocit de o rață, în drumul său către adevărata identitate. Regia artistică, scenariul cât și scenografia piesei sunt realizate de Valentin Dobrescu, iar din distribuţie fac parte Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan. Precizăm că persoanele care achiziționează bilete pentru spectacolul de la ora 10.30, pot beneficia de vizionarea gratuită a momentului artistic programat la ora 10.00, dacă doresc. Accesul la sceneta de la ora 10.00 este gratuit, în limita locurilor disponibile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8076 secunde