Recomandări tv

68

Articole de la același autor

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10, la Pro Tv, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste" de la Acasă Tv, vine la "Ce se întâmplă, doctore?" pentru a-i învăța pe cei mici și cei mari deopotrivă cum să-și prepare dulciuri ușoare și sănătoase, respectând principiile unei alimentații corecte.

Plăcerea de a face sport în aer liber se poate risipi dacă exercițiile sunt executate greșit și duc la accidentări. În ediția de sâmbătă a emisiunii, specialiștii invitați de Oana Cuzino le vor dezvălui celor de acasă cât de importante sunt sfaturile unui instructor și care sunt pașii ce trebuie respectați atunci când ies la un antrenament în parc.

Detoxifiere și relaxare în timp record - iată ce-și doresc persoanele ocupate care înțeleg importanța celor două în menținerea unui organism sănătos. Când o vacanță la spa iese din discuție, experții recomandă curele speciale și hidrocolonterapia - mai multe detalii despre acest subiect le vor oferi sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?".

A îmbrăcat-o pe Madonna la doar 28 de ani și are deja numeroase alte colaborări cu nume mari din show-biz-ul internațional - este vorba despre designerul Corina Vlădescu, invitata Oanei Cuzino în emisiunea de sâmbătă, de la care doamnele de acasă vor afla care sunt trendurile acestui sezon estival.

Cântăreață, mamă, soție și om de televiziune - Andra le face pe toate cu succes și se prezintă impecabil de fiecare dată. Pentru aceasta se lasă pe mâna celor mai buni stiliști și menține ritualul de îngrijire chiar și acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : Recomandări TV
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Cultură-Educație : Recomandări TV
Miercuri, 20 Martie 2013
Stire din Diverse : ORANGE intră pe piața TV
Pagina a fost generata in 0.2675 secunde