Revedere nostalgică, după 25 de ani, la Liceul „Nicolae Titulescu” din Medgidia

384
Revedere nostalgică, după 25 de ani, la Liceul „Nicolae Titulescu” din Medgidia - xrevedere25ani-1663247182.jpg

Articole de la același autor

Sala Amfiteatru a Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia a găzduit, recent, întâlnirea de 25 de ani a absolvenților promoției 1993 – 1997, specializarea sculer – matrițer.

Invitat de onoare a fost dirigintele clasei, profesor Teodor Crăciun, căruia i s-au alăturat profesoarele Maria Vicol și Elena Grozeanu, precum și profesor Sorin Davidencu.

„Absolvenții de acum 25 de ani au trăit din plin bucuria revederii și au rememorat întâmplări din anii liceului, mărturisind afecțiunea deosebită pentru un loc emblematic în peisajul municipiului Medgidia, respectiv acest liceu care actualmente poarta numele unui mare diplomat. De multă diplomație a dat dovadă și domnul Răducu Petrescu, cel care s-a ocupat de organizarea întregii activități.

Întâlnirea s-a finalizat cu promisiunea unei revederi peste alți 25 de ani, în aceeași formulă”, transmite prof. Rodica Vasilescu, directorul liceului.

De altfel, participanții au ținut să-i mulțumească directorului pentru amabilitatea de a permite organizarea acestei întâlniri de suflet în spațiul liceului, o revedere care a trezit tuturor nostalgii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4606 secunde