Rezultate excepționale la Concursul național ChimeXpert

1703
Rezultate excepționale la Concursul național ChimeXpert - c5d160583bc46b577832c7bec7e3b0f7.jpg
În perioada 25-28 martie, la Satu Mare, s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a Concursului de chimie
ChimeXpert, etapa națională. Județul Constanța a avut 11 reprezentanți, toți fiind prezenți pe podium la festivitatea de premiere.
La clasa a VII-a, s-au obținut următoarele premii: Costin George Dobrin, de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" (prof. Monica Dumitru) - premiul I, Maria Alexandra Cezar, de la Școala "Ferdinand" (prof. Doina Bălașa), și Alexandru Ioan Pintea, de la Școala "Gh. Țițeica" (prof. Dorina Foroglu) - premiul II, Eduard Mihai Nicola, de la Școala "Mircea Eliade" Cernavodă (prof. Gabriela Dumitrache) - premiul III.
La clasa a VIII-a, Daniel Adrian Aleca, de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" (prof. Monica Dumitru), și Diana Ioana Anastase, de la Liceul Internațional de Informatică (prof. Mariana Doicescu), au obținut premiul I, iar Maria Alexandra Nicola, de la Școala "Mircea Eliade" Cernavodă (prof. Gabriela Dumitra-che), a obținut premiul II. Datorită clasării pe prima poziție în ierarhia națională, elevul Daniel Aleca a obținut și Premiul de Excelență I.
La clasa a IX-a, au fost premiați doi elevi ai Colegiului Național "Mircea cel Bătrân": Silviu Victor Doca - premiul I și Răzvan Panaitescu - premiul II; elevul Victor Doca a primit și premiul Grand Price din partea președintelui Forumului Inventatorilor Români, prof. univ. dr. Ion Sandu. Ambii sunt elevii prof. Doina Bălașa.
La clasa a XI-a, elevul Cristian Perciu, de la Grup Școlar Cobadin (prof. Reșid Șezavet), a obținut o mențiune, iar la clasa a XII-a, elevul Paul Iacomi, de la Liceul Internațional de Informatică (prof. Mariana Doicescu), a obținut premiul I și Premiul de Excelență II.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.187 secunde