Rezultatele finale, la Bacul de toamnă. A crescut promovabilitatea, după contestații

224
Rezultatele finale, la Bacul de toamnă. A crescut promovabilitatea, după contestații - rezultatefinalebac-1599393807.jpg
Rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, la nivelul județului Constanța, este de 33,10%. Procentul candidaților promovați a crescut ușor, având în vedere că rata de promovare generată de rezultatele inițiale a fost de 30,69%.

Prin urmare, 426 de candidați au promovat examenul în această sesiune. 363 dintre aceștia au avut medii între 6 și 6,99, 56 au obținut medii între 7 și 7,99, 6 au reușit medii între 8 - 8,99, iar un candidat a avut media peste 9. Dintre aceștia, 301 de candidați provin din promoția curentă, iar 125 din promoțiile anterioare.

"În sesiunea august-septembrie, au fost depuse 435 de contestații. Media minimă de promovare a examenului este 6, iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5. Astfel, procentul de promovare este calculat din totalul candidaților prezenți, incluzând în această categorie și candidații eliminați. Rezultatele finale au fost afișate sâmbătă, 5 septembrie, la ora 10.00, în centrele de examen și pe pagina web dedicată.

La fel ca în prima sesiune, rezultatele pot fi accesate în baza unui cod furnizat fiecărui candidat, datele personale fiind anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare, Regulamentul general privind protecția datelor", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prof. Marinela Mrejeru. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5869 secunde