S-a decis soarta Școlii nr. 6 din Constanța! Iată ce se va întâmpla cu această instituție

2021
4
S-a decis soarta Școlii nr. 6 din Constanța! Iată ce se va întâmpla cu această instituție - scoalanr64-1453123584.jpg

Articole de la același autor

În urma scandalului creat ca urmare a propunerii de arondare a Școlii nr. 6 la Școala nr. 30 "Gheorghe Țițeica", am primit următorul comunicat din partea Consiliului Local Constanța: 




"În conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011 și a Ordinului Ministerului Educației și Cercetării Științifice nr. 5556/27.10.2015, Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială din cadrul Consiliului local al municipiului Constanța, în deplin acord cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța au organizat și avizat Rețeaua școlară a unităților de învățământ de stat și particular preuniversitar din municipiul Constanța.


Astfel, Școala Gimnazială Nr. 6 «Nicolae Titulescu" și Grădinița cu Program Normal "Căsuța poveștilor" vor deveni structură fără personalitate juridică în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 5 "Nicolae Iorga" începând cu anul școlar 2016-2017".




Comentează știrea

doina pavel
18 ianuarie 2016
parere

era mai logic sa treaca in subordinea scolii nr. 7!dar la ce sa te astepti de la niste zalude..

cadru didactic
18 ianuarie 2016
sc.6

Doamna Directoare Mihaela Nicolae , cu tot respectul , pot sa va spun cu mana pe inima ca o vina ati avut-o si dumneavoastra ca scoala noastra sa isi piarda personalitatea juridica. ,,felicitari".V-ati gandit numai cum sa ajunge-ti directoare la o alta scoala ,nu si la elevi,colege.S-ar putea sa nu va iasa,cu tot sprijinul ISJ-ului cum va laudati.

tehnocrata
19 ianuarie 2016
sc 6

management de machedoni cand s-a construit scoala 6,eram intr un cartier cu multi copii. cei care invatau la scoala 7 si scoala 5, am venit la scoala 6,care era una dintre cele mai bune scoli ale constantei,cu profesori absolut performanti.ne-am dus foarte multi la liceul mircea si nu numai. a fost distrusa de boroianu,un 0 si acum de madame niculae ,care pupa buci prin isj. p.s.scuzati ca nu am scris cu litere de tipar!

sibnet
19 ianuarie 2016
Nou sistem de lucru la domiciliu!

In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la [email protected]. Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4857 secunde