S-au ales "Tinerele Speranțe", la Medgidia

314
S-au ales

Articole de la același autor

Festivalul de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe", ce a avut loc la Medgidia, ajuns la cea de-a treia ediție, a adus împreună pe aceeași scenă 95 de concurenți din Medgidia, Constanța, Cernavodă, Ovi-diu, Hârșova, Amzacea, București și Focșani. 


În prima seară a festi-valului, seara dedicată mu-zicii ușoare, pe scenă au urcat 58 de concurenți, care au interpretat o melodie la alegere, obligatoriu în limba română. Din cei 58, 23 au plecat acasă cu premii din partea juriului. În seara de 1 iunie, a avut loc concursul la secțiunea de muzică populară, la care au participat 37 de interpreți. 


Au fost răsplătite cu Trofeul Festivalului de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe", la fiecare categorie de vârstă, următoarele voci: Florentina Gârțu (Constanța), Bianca Bucur (Medgidia), Mihaela Țone (Medgidia), Gabriela Toma (Hârșova), Maria Iliev (Constanța), Anca Ana Maria Mihalcea (Constanța). 


Toți participanții au primit diplome de participare și cadouri din partea organizatorilor, iar câștigătorii au primit trofee, diplome, precum și câte un cadou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Mai 2014
Stire din Cultură-Educație : Caravana LSRS, în Medgidia
Pagina a fost generata in 0.433 secunde