S-au publicat rezultatele inițiale ale repartizării în liceele militare

693
S-au publicat rezultatele inițiale ale repartizării în liceele militare - admitere-1626521100.jpg
Ministerul Educației a publicat astăzi, pe pagina oficială admitere.edu.ro, rezultatele inițiale ale repartizării în liceele militare.

Prima medie cu care s-a intrat în învățământul liceal militar este 9,98, candidatul - provenind de la Școala gimnazială „Vasile Goldiș” Alba Iulia - fiind admis la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

La Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța, unde cifra de școlarizare este de 120 locuri pentru anul școlar 2021-2022, prima medie cu care s-a intrat este 9,94, a unui candidat de la Școala gimnazială nr. 28 din Galați, iar ultima medie este 7,63, a unui băcăuan de la Școala gimnazială nr. 1 Valea Seacă.

Reamintim că la finele lunii mai 129 de candidați, din cele șase județe arondate centrului de examen de la colegiul militar constănțean: Constanța, Galați, Tulcea, Brăila, Ialomița și Călărași, au participat la etapa întâi a admiterii în Colegiul Național Militar „A. I. Cuza”.  

Începând de astăzi și până pe 19 iulie, candidații care sunt declarați admiși în învățământul militar vor trebui să confirme locul ocupat. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 19 iulie, după ora 15. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4418 secunde