Admitere la Şcoala Militară de Maiştri Militari. A fost publicată programa de examen

801
Admitere la Şcoala Militară de Maiştri Militari. A fost publicată programa de examen - admiterelascoala-1615992326.jpg
Tinerii constănţeni care doresc să urmeze o carieră militară pot alege Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale.

La începutul acestei săptămâni, a fost publicat pe site-ul instituţiei, www.smmmfn.ro, metodologia organizării şi desfăşurării examenului de admitere. De asemenea, tot acolo găsiţi tematica şi bibliografia pentru examenul de admitere. 128 de locuri sunt propuse pentru admiterea 2021. Dintre acestea, 26 sunt rezervate absolvenţilor colegiilor naţionale militare.

Concursul de admitere constă în susţinerea unui test grilă de verificare a cunoştinţelor la matematică şi limba engleză, cu nota minimă 5, care va avea o pondere de 80% în calculul mediei de admitere. În plus, candidaţii trebuie să susţină şi să promoveze probele de selecţie în cadrul centrului zonal de selecţie şi orientare, examinarea medicală în cadrul unităţii sanitare militare şi examinarea medicală de la Centrul de Medicină Navală Constanţa, în vederea obţinerii avizului – apt ambarcare. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3111 secunde