Sărbătoare sportivă la Școala Specială nr. 2 Constanța

947
Cea de-a V-a ediție a Cupei Mărțișorului s-a bucurat de participarea a circa 110 elevi din Școala Specială nr. 2 și a majorității profesorilor care, prin modul de a educa și forma acești copii cu probleme speciale, contribuie la reușita acțiunilor organizate cu diferite ocazii.
Conform informațiilor furnizate de prof. de educație fizică George Bacula, competiția s-a desfășurat la disciplinele sportive tenis de masă, fotbal, handbal și cros.
Pentru a le face și noi o bucurie câștigătorilor, facem cunoscute numele lor în ordinea urcării pe podium: la cros fete, clasele a II-a - a V-a, locul I a fost ocupat de Elena Teodosie, locul II - Florentina Ticu, locul III - Adelina Bătrânu l băieți, aceeași categorie: locul I - Cristian Vatu, locul II - Alexandru Radu, locul III - Mihai Adomnicăi l cros, fete, clasele a VI-a -a X-a: locul I - Elena Radu, locul II - Lăcrămioara Olteanu, locul III - Daniela Apostol l băieți, aceeași categorie: locul I - Selciuc Polatli, locul II - Vasilică Ioniță, locul III - Vasile Șleapcă. La tenis de masă, locul I la fete a fost obținut de Claudia Clanțon și la băieți de Constantin Buligan, iar la fotbal, echipa clasei a VII-a, căpitan Dumitru Costea, a fost declarată câștigătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6142 secunde