În acest week-end

Scena constănțeană aparține spectatorilor. Fiecare alege după preferințe!

254
Scena constănțeană aparține spectatorilor. Fiecare alege după preferințe! - fondspectacole-1479487758.jpg

Articole de la același autor

Și în acest week-end, constănțenilor li se oferă ocazia să evadeze din fața micului ecran, mai ales că gerul s-a mai… retras și serile nu sunt neapărat dușmănos de friguroase, deci mai îmbie încă la spectacole.

La Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", a 42-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului continuă cu două seri de operă, având invitați de peste hotare.

Sâmbătă, de la ora 18,30, este programată opera "Nabucco", de G. Verdi, în regia artistică semnată de Carmen Dobrescu și scenografia Cătălin I. Arbore. Soliști Ionuț Pascu (București), Gabrielle Mouhlen (Olanda), Doru Iftene, Orest Pâslariu (București), Lucia Mihalache, Liviu Indricău (București), Constantin Acsinte, Mihaela Ionescu. Conducerea muzicală Vittorio Parissi (Italia).

Duminică, 20 noiembrie, tot de la ora 18,30, melomanii constănțeni vor putea audia o colecție cu cele mai frumoase și emoționante melodii de dragoste din toate timpurile, sub titlul "Cântece de iubire". Soliști: Irina Iordăchescu (soprană), Cristina Iordache (mezzo-soprană), Mario Vasiliu (tenor), Bogdan Mihăilescu (chitară).

Prețul unui bilet este 25 lei.

v v v

Sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 19, Teatrul de Stat Constanța invită constănțenii la "Șobolanul rege", o piesă a dramaturgului român care trăiește în Franța, Matei Vișniec.

În prezent, actorii repetă în limba franceză această piesă, pregătind reprezentanțiile pentru Festivalul de la Avignon, din iulie 2017.

Spectacolul a fost jucat în premieră pe țară la Constanța, în stagiunea trecută și suscită un mare interes al publicului datorită interpretării actorilor Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochiței, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Ana Maria Ștefan, regiei semnate de Radu Dinulescu, scenografiei Sandei Mitache, muzicii lui Mihnea Brumariu și montajelor video realizate de Alexandru Bibere.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 19, la cererea publicului, Teatrul de Stat Constanța a programat din nou celebra comedie a lui Tudor Mușatescu, "Titanic Vals", o piesă potrivită într-o perioadă de campanie electorală.

În rolul lui Spirache joacă Liviu Manolache, iar alături de el urcă pe scenă Cristina Oprean, Ileana Ploscaru, Florina Stănculeț, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Georgiana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ștefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu. Regia artistică este semnată de Cristian Șofron, costumele, de Ema Gavrilă, iar decorurile, de Constantin Ciubotariu.

Prețul unui bilet - 25 lei.

v v v

Nu au fost uitați nici micii spectatori, care duminică, 20 noiembrie, sunt așteptați la "Aventurile lui Gulliver", care se vor juca în dublă reprezentație: de la orele 11 și 12,30.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Musicalul FROZEN vine la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.7831 secunde