Școala "Mihail Koiciu" Constanța s-a înfrățit cu Școala generală "Cumalikizik" din Turcia

2047
Școala
În perioada 3-9 ianuarie, Școala cu clasele I-VIII "Mihail Koiciu" Constanța a dat curs invitației Inspectoratului Școlar din Bursa - Turcia, de a participa la oficializarea parteneriatului de înfrățire a școlii constănțene cu Școala generală "Cumalikizik" - Bursa. Parteneriatul dintre cele două instituții de învățământ urmărește promovarea tradițiilor și obiceiurilor specifice celor două țări, stimularea potențialului artistic al elevilor, prin organizarea și desfășurarea unor programe artistice și expoziții cu lucrări artistico-plastice, cultivarea în rândul elevilor a prieteniei și respectului, realizarea unor schimburi de experiență între cadrele didactice.
Delegația compusă din director Luminița Carmen Radu, director-adjunct Hristu Carastere, profesor Aripe Mologean și învățător Serin Turkoglu a fost plăcut impresio-nată de ospitalitatea gazdelor, inspectorul general Sebahatin Gencel ocupându-se personal de buna desfășurare a schimbului de experiență, ce s-a desfășurat pe parcursul unei săptămâni.
Programul a cuprins vizitarea unor grădinițe, școli și licee, precum și a unor obiective culturale și turistice importante din zonă.
Consilier de imagine Serin Turkoglu

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1739 secunde