Jubileu Universitatea "Ovidius"

Se deschide Târgul de oferte educaționale

1056
Se deschide Târgul de oferte educaționale - 2e152f03392290b564440fa6d8757b23.jpg
Astăzi, la ora 9, la Campus I, în cadrul manifestărilor aniversare dedicate Universității "Ovidius" la 50 de ani de existență, este programat Târgul de oferte educaționale, în ciclul Zilelor Porți Deschise.
La ora 10, la sediul din bulevardul Mamaia, va avea loc dezvelirea statuii lui Ovidius Publius Naso, realizată de artist plastic Elena Surdu Stănescu, precum și dezvelirea plăcii memoriale, ur-mate de un recital de fanfară susținut de Fanfara Marinei Militare, dirijor Cornel Ignat.
În deschiderea adunării solemne ce va avea loc la ora 11, în Aula Magna, corul Operei va interpreta Imnul de stat și imnul Gaudeamus, după care studenții de la Jurnalism vor prezenta filmul realizat de ei "Universitatea la 50 de ani", sub îndrumarea conf. univ. dr. Ana Maria Munteanu, Facultatea de Litere.
La ora 12, în aceeași locație, Grupul coral "Armonia", dirijor Iulian Dumitru (Facultatea de Teologie) va susține un recital, urmat de un microrecital de pian, flaut - conf. dr. Daniel Sărăcescu, Mihai Vârgă și un microrecital de pian susținut de Octavian Renea - absolvent al Conservatorului din Munchen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2489 secunde