Se lasă cu scandal la Liceul "Ovidius"? Dispute încinse pe tema banchetului, elevii strâng semnături

10910
31
Se lasă cu scandal la Liceul
Dispute încinse pe tema banchetului claselor a XII-a de la Liceul "Ovidius" din Constanța.

Conform informațiilor furnizate de către părintele unui elev al liceului, s-au format deja două tabere: una a elevilor, care vor ca evenimentul să aibă loc într-o locație și au și strâns semnături în acest sens, cealaltă reprezentată de către director, care dorește ca banchetul să se desfășoare în altă unitate.

"Este o dispută între elevi și director, referitor la firma care se ocupă de banchet", a transmis părintele respectiv.

Cert este că, mâine, la ora 19.00, la Liceul "Ovidius" va avea loc o ședință la care vor participa și elevi, și cadre didactice.

"Cuget Liber" va solicita, mâine dimineață, conducerii ISJ Constanța permisiunea de a participa la respectiva ședință.

Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Liviu Burebista
9 noiembrie 2017
Haide-ti la scoala sa ne distram

Sa inteleg ca s-au format doua tabere, una care promoveaza mimarea felatiei , la fel ca la cei din Cluj. Si cea de-a doua tabara care vrea sa practice felatia pe bune? Dilema mare. Pentru studiu si educatie nu mai ramane loc, cand sistemul de valori este rasturnat.

Metin2 Alaska
9 noiembrie 2017
Dezinformare totala

Jurnalism de calitate a la Cuget liber, promovand dezinformare in articole cu titluri irelevante si chiar vreau sa il cunosc pe cel care a lansat aceasta "bomba" sa ii dau cate doua peste ochi sa se mai trezeasca.

mimisor
9 noiembrie 2017
aberatii

Bai frate astia nici nu au terminat clasa a 12-a si se gandesc la banchet? Voi ziaristii lui peste bateti campii numai sa denigrati aiurea o scoala. Cum de nu va e rusine?

uvuvwevwevwe onyetenyevwe ugwemuhwem osas
9 noiembrie 2017
Foarte frumos

Jurnalism de calitate a la Cuget liber, promovand dezinformare in articole cu titluri irelevante si chiar vreau sa il cunosc pe cel care a lansat aceasta "bomba" ka fel de bomba ca numele meu.

Donald J. Trump
9 noiembrie 2017
Fake News

You're fake news. I'm gonna build a wall and Cuget Liber is gonna pay it.

gogu
9 noiembrie 2017
ziarist neinformat

Ca de obicei un ziarist foarte neinformat si care e in cautare de senzatii tari. E vorba de fapt de un grup de ppitipoance si pitiponci care exista de altfel in tooate liceele costantene si care conform generatiilor foarte bine educate din ziua de azi vor sa faca opinie separata, iar daca toti ceilalti merg pe un drum ei trebuie sa fie altfel. Oricum in goana dupa "stiri senzationale " ziaristul care a scris asta ar fi trebuit mai intii sa se informeze mai bine.

sorin mihalache
9 noiembrie 2017
pt Metin

Nu, nu este nicio dezinformare. Am tabele cu semnaturile elevilor de clasele a XII-a, A, B, C, D, E, F. Tot dezinformare este si sedinta de maine seara, pe tema locatiei banchetului? Nu vreau (inca) sa dau nici nume, nici firme, nici locatii.

Răspuns la: Dezinformare totala
Adăugat de : Metin2 Alaska, 9 noiembrie 2017
Jurnalism de calitate a la Cuget liber, promovand dezinformare in articole cu titluri irelevante si chiar vreau sa il cunosc pe cel care a lansat...
sorin mihalache
9 noiembrie 2017
ziarist foarte informat

Ori te cheama gogu, ori metin, ori mimisor, ori uvuvewww, hotaraste-te frate cum te numesti. E frumos sa lasi impresia sa sunteti mai multi?

Răspuns la: ziarist neinformat
Adăugat de : gogu, 9 noiembrie 2017
Ca de obicei un ziarist foarte neinformat si care e in cautare de senzatii tari. E vorba de fapt de un grup de ppitipoance si pitiponci care exista...
Cetatean
9 noiembrie 2017
Tabele

Daca tot aveti aceste tabele, de ce nu le publicați? Stitit ca elevii care strângeau semnături nu aveau dreptul sa o faca in scoala fata acordul conducerii si de asemenea încercau sau strang semnături de la toate clasele din scoala nu doar de la a12a?

sorin mihalache
9 noiembrie 2017
pt cetatean

Putina rabdare, toate la timpul lor. Asa cum am precizat, maine dimineata vom face adresa oficiala catre isj constanta, pentru a ni se permite accesul la sedinta respectiva, dar si pentru a lua un punct de vedere al inspectoratului pe acest caz.

Răspuns la: Tabele
Adăugat de : Cetatean, 9 noiembrie 2017
Daca tot aveti aceste tabele, de ce nu le publicați? Stitit ca elevii care strângeau semnături nu aveau dreptul sa o faca in scoala fata acordul...
31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3625 secunde