Concurs Simpozion național pe tema creativității în educație

535

Articole de la același autor

Învățătorii și institutorii constănțeni au derulat, de-a lungul ultimilor ani, numeroase proiecte și parteneriate educaționale locale, naționale și internaționale. S-a acumulat, astfel, o experiență bogată care poate fi împărtășită, după ce a trecut de stadiul tatonărilor și al feed-back-ului, al primelor rezultate ce pot fi cu siguranță îmbunătățite.
Plecând de la necesitatea unui real schimb de experiență în domeniul unor forme alternative de organizare a instruirii și educării, Asociația învățătorilor și institutorilor constănțeni organizează, la începutul lunii martie, prima ediția a Simpozionului național cu tema "Dezvoltarea personală a copilului - rezultat al unui demers didactic creativ".
Inițiat împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, simpozionul va fi găzduit de Școala "Dan Barbilian" și îi va avea ca invitați pe învățătorii și institutorii membri ai asociațiilor de profil, precum și din alte țări precum Serbia, Bulgaria și Moldova, dar și elevii unor cadre didactice implicate.
Prin organizarea acestui eveniment se speră într-o consolidare a relațiilor dintre învățători în vederea creșterii calității învățământului primar, crearea unei rețele de comunicare, îmbogățirea experienței didactice, dar și planificarea unor activități comune ale asociațiilor învățătorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0416 secunde