Concurs Studentul Amet Ilhan a renunțat la greva foamei

471

Articole de la același autor

Un student al Universității Ovidius Constanța a stat în greva foamei patru zile deoarece Facultatea de Istorie și Științe Politice nu i-a pus la dispoziție un suport de curs pentru fiecare materie în parte. Un alt motiv a fost acela că nu primește cursurile de la colegii de facultate. Precizăm că studentul nu a muncit și nici nu a frecventat cursurile.
Numele lui este Amet Ilhan, este student al Facultății de Istorie și Științe Politice, specializarea Istorie, anul I, la forma de învățământ cu taxă.
Marian Cojoc, decanul Facultății de Istorie și Științe Politice, a reușit să-l convingă pe student să renunțe la grevă sâmbătă, în jurul orei 10:00. "Scopul meu a fost ca decanul să medieze conflictul. Am considerat că mi-am atins scopul și am încetat greva", relatează Amet Ilhan.
În timpul examenului de sâmbătă, Marian Cojoc a discutat cu studenții și cu o parte dintre profesori despre cazul lui Amet Ilhan. "În urma discuției s-a ajuns la o reconciliere între mine și colegii mei colegii, care m-au asigurat că îmi vor da cursurile", a declarat studentul.
Pe perioada grevei, studentul precizează că a fost amenințat de trei băieți, că le face facultatea de rușine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.111 secunde