La doar 13 ani,

Sorin Eduard Manta, scenarist de spot publicitar

1665
Marele câștigător al concursului "Povești de la bunica", organizat de Cargill Oils pentru brandul Untdelemn de la Bunica, este elevul de 13 ani, din Medgidia, Sorin Eduard Manta. Campania "Povești de la bunica" și-a propus să strângă de la copiii cu vârste între 7-15 ani povești originale despre relațiile acestora cu propriile bunici. Concursul, lansat pe 26 septembrie 2007, a beneficiat de sprijinul Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului și de premii totale în valoare de 8.300 de euro.
Prin câștigarea marelui premiu, Sorin va deveni "scenaristul" viitorului spot publicitar al brandului amintit și va intra în posesia unui PC de ultimă generație, urmând ca, la vară, să petreacă, într-o tabără la munte, câteva zile, alături de ceilalți 41 de finaliști ai concursului.
De asemenea, președintele juriului a fost Rafaela Beldie, creativ al agenției Headvertising, care va avea misiunea de a adapta povestea lui Sorin Manta și de a o produce, așa încât publicul larg să o poată vedea, sub formă de reclamă tv, în primăvară.
Elev al Școlii "I.L.Caragiale", din Medgidia, Eduard nu este la prima "trăznaie" de acest gen, zilele trecute el primind Premiul al III-lea pentru participarea la Concursul Național "Mihai Eminescu", la secțiunea creație-proză-gimnaziu. Concursul a fost organizat de Ministerul Educației și Cercetării, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau". Eduard este îndrumat de prof. Abdulea Petcu, de la Clubul Copiilor Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6174 secunde