Sorin Stanciu, președintele UZPR, a primit Premiul GAP Oscar

203
Sorin Stanciu, președintele UZPR, a primit Premiul GAP Oscar - sorinstanciupresedinteleuzprapri-1652808367.jpg

Articole de la același autor

La cea de-a 15-a ceremonie internațională de decernare a Premiilor GAP, eveniment de anvergură desfășurat în Turcia, la Malatya, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a fost reprezentată de președintele Sorin Stanciu.

În cadrul manifestării, președintele UZPR a primit Premiul GAP Oscar, pentru activitatea jurnalistică și în semn de recunoaștere internațională a anvergurii UZPR. De asemenea, s-a semnat un protocol de cooperare între Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Uniunea Jurnaliștilor GAP.


Președintele organizației din Turcia, Zeynel Abidin Kıymaz, a punctat faptul că festivitatea a adus, o dată în plus, o contribuție majoră la dezvoltarea relațiilor regionale și a anunțat că este evaluată posibilitatea ca următoarea ediție a evenimentului să aibă loc în România, dată fiind tradiția cooperării dintre cele două uniuni de jurnaliști.

La eveniment au participat numeroase personalități ale vieții publice din Turcia și de peste hotare – președinți de stat, miniștri, președinți de camere de comerț, politicieni, nume importante din lumea artei, presei și afacerilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6009 secunde