„Spărgătorul de nuci” ne arată că visele sunt cel mai frumos dar al copilăriei

425
„Spărgătorul de nuci” ne arată că visele sunt cel mai frumos dar al copilăriei - spargatoruldenuci-1613748792.jpg
„Spărgătorul de nuci” este spectacolul care se va juca duminică, 21 februarie, de la ora 10.00, pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, acesta fiind recomandat micuţilor cu vârsta de peste trei ani. Regia şi scenariul îi aparţin lui Cristian Mitescu, iar scenografia poartă semnătura lui M.C. Ranin. Din distribuţie fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Daniel Minciună, Tiberiu Roşu.

Piesa le arată celor mici că în lumea poveştilor totul este posibil şi fermecător, chiar şi visele cele mai năstruşnice. Actorii ne asigură că „Spărgătorul de nuci” este un spectacol fascinant, cu marionete clasice, în care muzica şi jocul de lumini creează o atmosferă de basm.

Mai mult decât atât, experienţa personajelor principale este împărtăşită în mod direct cu micii spectatori. Altfel spus, ei descoperă la sfârşitul piesei că visele sunt cel mai frumos dar al copilăriei, iar părinţii sunt îndrumaţi, de către povestitor, să nu spulbere magia imaginaţiei şi a jocului copiilor. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2439 secunde