Spectacol cu intrare gratuită la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța

166

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 11,00, publicul constănțean este invitat la spectacol, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" din Constanța (Teatrul de Păpuși "Elpis"). Pe scenă va fi prezentată piesa "Până când ne vom revedea", a regizorului constănțean Tiberiu Roșu.

Evenimentul, realizat în cadrul proiectului "Vreau să-ți spun povestea mea", a debutat cu un concurs de povești scrise de copii cu boli cronice, primele lucrări clasate constituind baza scenariului piesei de teatru. Pentru micii scriitori, transpunerea pe scenă a lucrărilor proprii, posibilitatea de a avea un rol în propriile povești sau faptul că sunt spectatorii lor, reprezintă un eveniment cu impact emoțional pozitiv. Din distribuția piesei fac parte actorii Dana Manolache și Grațian Prisăcariu, iar coregrafia este asigurată de Geta Rădvan.

Întreg proiectul este organizat de Fundația pentru Comunitate și Mol România, în parteneriat cu World Vision România (Biroul Zonal Constanța) și Asociația Civicum Voluntaris. Intrarea spectatorilor este gratuită. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mici
Sâmbătă, 21 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Interzis copiilor  sub 15 ani
Marţi, 03 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacolele acestui week-end
Pagina a fost generata in 0.4117 secunde