Spectacol de comedie pe scena Casei de Cultură din Mangalia

1140
Spectacol de comedie pe scena Casei de Cultură din Mangalia - spectacol-de-teatru-1698315182.jpg

Articole de la același autor

Pe 2 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Mangalia localnicii sunt invitați la o comedie de situație plină de ritm și pasiune „Scapă-mă de nevastă-mea” – de Terry Roueche. Un titlu ce sintetizează perfect acțiunea principală: un soț plictisit de căsnicia sa încearcă să scape cât mai ușor de soție pentru a-și trăi fericirea alături de amantă.

Așadar, ce faci când vrei să divorțezi și să-ți păstrezi și banii și amanta? Teo apelează la Alex, cel mai bun prieten al său, încercând să organizeze un flagrant cu prietenul și soția, pentru a avea un motiv de divorț din care să iasă curat ca lacrima. Doar că lucrurile nu merg întotdeauna așa cum te aștepți.

Un spectacol în care se poate regăsi fiecare dintre cei care au trecut printr-o lungă și plictisitoare căsnicie și pot să privească relaxați o comedie complicată despre infidelitate.

Distribuția este formată din actorii: Radu Catană, Francesca Fülöp, Dorin Enache, Patricia Ionescu. Regia: Adam S. Q. David. Producția: Teatrul În Culise, București.

Prețul biletului – 50 lei. Elevii, studenții și pensionarii au 50% reducere! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2496 secunde