Spectacol grandios la Sala Sporturilor: noul show "Lord Of The Dance" - Dangerous Games

170
Spectacol grandios la Sala Sporturilor: noul show

Articole de la același autor

În această toamnă, constănțenii vor putea urmări fascinantul spectacol "Lord Of The Dance", într-o nouă și neașteptată abordare, sub denumirea "Dangerous Games".

Evenimentul, programat pe 5 octombrie, la Sala Sporturilor, propune publicului momente coregrafice create de zeci de dansatori - campioni mondiali la dans, efecte vizuale, jocuri de lumini și laser. Ceea ce până nu demult ținea doar de domeniul filmelor SF, astăzi face parte integrantă din spectacolul irlandezilor: grandiosului spectacol i-au fost adăugate și proiecții holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea iluzii optice tridimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică, de neuitat.

Mășcări de dans complexe, coregrafie incredibilă, holograme, melodii compuse de Gerard Fahy și invitata specială Nadine Coyle - membră a formației Girls Aloud, sunt câteva dintre surprizele pe care le aduce noul show în luna octombrie în orașul de la malul mării.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 300 lei (categoria VIP) - 250 lei (categoria 1), 200 lei (categoria 2) - 150 lei (categoria 3), 100 lei (categoria 4) și se pot procura și de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy  cu Teo, la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.158 secunde